torsdag, augusti 31, 2006

Ronald McDonald misstänkt för massmord..."Igelkottar vann över McDonalds
Igelkottarna har fått hamburgerjätten McDonald's att krypa till korset och göra om bägaren till sin glass McFlurry.
Tills nu har öppningen i bägarens lock varit tillräckligt stor för att igelkottar på jakt efter bottenskylan skulle kunna få in huvudet i kasserade bägare. Men bägaren har sedan förvandlats till en dödsfälla. Oräkneliga igelkottar har fastnat och inte kunnat komma loss, varpå de dött av svält. Nu ska öppningen minskas så att de sockerälskande djuren inte kan ta sig in. "Det här är utomordentligt bra, det är efterlängtade nyheter", säger Fay Vass, ledare för en brittisk organisation som värnar om igelkottar. "


Citatet ovan är hämtat från Sydsvenskans nyheter idag.

McDonalds bygger fällor så djävulskt konstruerade att den som fastnar i dom dör av svält.
The hunter becomes the hunted….den glassmissbrukande igelkotten jagandes mjukglass, likt en heroinist på desperat jakt efter droger, faller på sitt eget frosseri och straffas med döden. Att folk dör av att äta McDonalds produkter visste vi, men att igelkottar dör av att INTE komma åt de kaloridrypande hemskheterna var en nyhet.
Ronald McDonald, vår tids bödel, beväpnad med plastmugg istället för yxa.
Jag har med en dåres envishet alltid hävdat att den mannen innerst inne är en psykopat som inte drar sig för att mörda oskyldiga.
Bli inte förvånade om man vilken dag som helst kommer att fiska upp lik efter fiskmåsar som dykt efter mat i bollhavet, och fastnat med näbben i en borttappad blöja.. … Dessutom florerar det rykten om att japanska cirkusmöss dött i slagsmål med superhjältar i Happy Meal boxar. Man hittade vare sig lik eller mordvapen, så utredningen lades ner. Det ryktas att Ronald McDonald ligger bakom även det mysteriet….
Vad är sensmoralen av detta då, JO:

En man som går omkring i alldeles för stora skor med röd afroperuk på huvudet med ett konstant leende på läpparna och som helst vistas nära bollhav bara MÅSTE ha en allvarlig psykisk störning......
Be careful out there!

6 kommentarer:

bless sa...

Fast lite synd om Ronald är det eftersom han nu inte kommer i närheten av bollhav. Bollhav är avskaffade av hygieniska skäl. Barnen snorade och slemmade och bakteriade och virusade ner bollarna så sjukdommar spreds, eftersom det var för ansträngande för Ronald att handtorka hela bollhavet. Nu har de i stället stora galonklädda kuddar med plana lätt avtorkabara ytor och inte speciellt många sådana i varje fd bollhav. Så nu står Ronald bland galonkuddarna med psykisk störning och en väldig längtan efter ett svunnet bollhav. Var inte för hård mot Ronald.

Mats sa...

Du har kanske rätt....Ronald behöver all hjälp han kan få. Frågan är om det finns någon lämplig terapiform för psykopatiska clowner.....

Anonym sa...

sån tur att burger king finns eller "bettans gatukök" hi, hi, du gör vardagen lättare, man blir så glad bara av att läsa dina små funderingar! funderat på "stand up"? dock utan röd afrofrilla......../lena

bless sa...

Jag tror att om man ber Djurens befrielse front om hjälp att frita alla Ronaldar och sedan släpper man ut dem i skogen, så kanske de hittar till bastun i ditt tidagare inlägg. Eller så kanske de finner varandara och blir en kär queer kör och på så vis kan det sluta lika lyckligt som en Kay Pollack film.

Mats sa...

Dog inte körledaren på en toalett i slutet av "Så som i himlen"?
Måhända Ronald super sig full på en mix av hembränt och McFlurry i bastun, trillar på fyllan och slår huvudet i vedkaminen med dödlig utgång?

bless sa...

Måhända, måhända att han ligger och dör berusad med krossad skalle, brevid en vedkamin, i en odör av bränt afroacryl. Men då han dör lycklig är det ändå Kay Pollack, med ett tabasco-stänk Norén. Och de överlevande Ronaldarna kan sjunga i kör: I'm lovin it!