tisdag, oktober 17, 2006

Planksteksätande tjur misshandlad.....


Den av många ansedd som en av världens sexigaste män (åtminstone dom i min mammas generation), Tom ”tjuren från Wales” Jones, har blivit misshandlad, av sin fru!
Tom och Linda Jones har varit ett par i ett halvt sekel och under den tiden har han varit notoriskt otrogen. Ett par axplock:
1998 när Tom är 48 år, gör han en 24årig tjej gravid, nekar till faderskapet men ”åker dit” i DNAtestet. Han var DUBBELT så gammal som tjejen! Ungefär som om en kvinna på 96 skulle bli mamma till hans barn. Tänk själv…hur sannolikt är det? Men nej, bara för att Tom Jones är man och sexsymbol är det helt ok. Förrutom för hans fru…
1999, 49 år ung……inleder han ett förhållande med en 21årig strippa. Och för att parafrasera en gammal historia, 21 är ett kortspel, men det är skitgubbe också….

Till slut fick frugan nog och satte ner foten…och knytnäven…och en knytnäve till….och ännu en fot…..efter en stund var Tom som han uttryckte det
”slagen gul och blå.”
Där föll mannen som gett Bregottpaketet ett ansikte, i dubbel bemärkelse, dels (gul och…) blåslagen till golvet men även i mina ögon.
Har alltid gillat honom, men blev ännu mer imponerad för ett par år sedan. Omöjligt att INTE bli impad av en gubbe som är på pensionsgränsen och egentligen borde spela boule med sin rullator som sjunger; ”Sex bomb, sex bomb, your´e a sex bomb”!
Och hur kan man undgå att älska en världskändis som när han är på Malmöbesök, väljer att frottera sig på ställen så långt från Stureplanssyndromet som Mando och Tahongabaren, R E S P E K T!!!!!
Plankstek och lökringar, paraplydrinkar och pianobarer, allt på samma kväll, du var en hjälte Tom.
Det är du fortfarande, om än en slagen och orespekterad sådan. Tahonga har slagit igen och din plankstek på Mando får du äta för dig själv nästa gång du kommer till Malmö. Med sådana typer som du vill jag inte umgås….

Inga kommentarer: