fredag, november 05, 2010

Pumpar kopparna halva med svart bensin.


Fick en kick koffein av det pressade kaffet. Ruset har 1000 ansikten, Zoegas Presso Gentile ger mig ett. Gör som Pluras espressomaskinist vid sin blanka maskin. I Kungsholmskopplet pumpar han kopparna halva med svart bensin. Undviker att likt Rita Hayworth, krossa hjärtan av vitt porslin och skriver inte heller under på att alla över 20 är svin.

Låter bli att analysera, undviker att tänka...KÄNNER istället. Rus och eufori är tillstånd som bottnar i känslor/upplevelser, snarare än i tankar/reflektioner, eller? I kampen intellektet V.S känslorna, vinner känslorna på knockout i första ronden, åtminstone i min bok, och idag är det i den jag läser.

Konklusion; Sluta konkludera, börja emotionera. Paradoxernas paradox, att tvingas gå igenom motstatsens stålbad för att nå målet. Att tvingas tänka/konkludera, dra slutsatser, för att kunna känna/uppleva.

Dagens verbifiering; Emotionera = Att gymnastisera med hjärtat och själen, att träna upp förmågan att känna, öva på att respektera känslor och att känna tillit.

Dags att börja träna inför Varats Vasalopp och Lustans Lidingölopp. Den ultimata utmaningen...

1 kommentar:

Angel sa...

Likes; Låter bli att analysera, undviker att tänka...KÄNNER istället.

****
<^._.^>

PS: Nice picure! :)